Oprichting Onzetoekomst

Ik heb december 2018 het youtube-kanaal onzetoekomst opgestart. voor meer informatie over Onzetoekomst kijk bij het tabblad Onzetoekomst

Stage bij NO5

Ik heb stage gelopen bij number five. Daar heb ik allemaal nieuwe dingen geleerd en heb ik ook meegeholpen met wat ze daar doen. Ik wil graag alle medewerkers van NO5 bedanken!

Brainstorm met OrangeGas

De brainstorm met OrangeGas is geweest, “het was een hele leuke en inspirerende middag” aldus de kinderen. ūüßíūüĎßLater hebben Marcel en Lars in Grand caf√© Z de idee√ęn bekeken, het waren super leuke idee√ęn , wat natuurlijk te verwachten wasūüėČ Helaas mogen we geen foto’s van de brainstorm laten zien i.v.m. toestemming. Er is wel een vlog gemaakt over tosti’s in grand caf√© Z

SOL identiteitsbegleiders:

Visie Van Kinderen heeft een kennismakingsgesprek gehad met Andrea Meilink van Stichting tot Ondersteuning van Levensbeschouwing en Identiteit, en heeft een paar dagen later meteen een presentatie gehouden op de opening van de onderwijsweek in het NEC stadion! Emile Roemer was er ook!

Uitzending Het  Klokhuis:

Op 5 oktober was het zover, het klokhuis werd uitgezonden! Het was een hele leuke aflevering. Als je het hebt gemist kan je het via deze site terugzien!

Jubileum VVK 1 jaar:

Op vrijdag 1 september was het jubileum van VVK, 1 jaar alweer wat ging dat snel! Het nieuwe logo werd onthult, het jaarverslag werd laten zien en er was een VVK quiz!
1-9-’17

Artikel in ‘De Gelderlander’:

Er staat een groot artikel in De Gelderlander over VVK! Het artikel is hier te lezen!
12-7-’17

Raad van Kinderen award show:

De RvK award show is op 22 juni in het concertgebouw in Amsterdam een feest geworden!!!!! Ik had de eer om  samen met Nicolette van Dam de middag te presenteren! Wat was dat cool zeg! Bedankt iedereen die heeft meegeholpen!  Hieronder zie je nog een filmpje van de dag!
22-6-’17

Raad van Kinderen:

Visie van Kinderen mag samen met Nicolette van Dam de Raad van Kinderen Award show presenteren in het concertgebouw van Amsterdam. Dit is in opdracht van de Missing Chapter Foundation. De award show vindt plaats op 22 juni 2017.
8-6-’17

Maak Gelderland Mooier prijsuitreiking:

Op 7 juni heeft Visie van Kinderen in Harderwijk de prijsuitreiking gehad van de prijsvraag¬†”Maak Gelderland mooier” van de provincie Gelderland. Visie van Kinderen had een kinderjury georganiseerd met kinderen van de Hazesprong uit Nijmegen. De winnaar is geworden De Slingerbank op de dijk bij Beuningen. Diegene heeft een bokaal gekregen en een vlinder van moza√Įek.
7-6-’17

Opnames Het Klokhuis:

De opnames van Het Klokhuis zijn geweest! Ze waren bij de CliniClowns in Amersfoort. Anton Knipper en Fokko van der Woude van Immersive Impact foundation waren er ook! De presentator was Pascal. We hebben een hele leuke middag gehad. In oktober wordt het uitgezonden.
15-5-’17

City Diary Green Capital:

VVK staat in de City Diary van de Europese Commissie over Nijmegen Green Capital 2018. Dat kwam door de afspraak met burgemeester Bruls van Nijmegen.
5-’17

Het Klokhuis:

VVK komt in de ondernemersserie van Het Klokhuis!!!! Binnenkort zijn de opnames. Als de uitzenddatum bekend is horen jullie dat meteen!
14-04-’17

Provincie Gelderland:

VVK heeft zich opgegeven voor een jury bij de prijsvraag ”Maak Gelderland Mooier”.¬† Andere mensen zijn voor de jury gekozen maar een gesprek lag op de loer ūüôā .Uiteindelijk is eruit gekomen dat er een Kinderjury komt die VVK gaat voorzitten! Gesprek gehad met Elbert van der Linden en Mirelle Stroo!!
12-04-’17

Missing Chapter Foundation:

VVK heeft Laurentien van Oranje  een mailtje gestuurd over een eventuele samenwerking. Dat is positief uitgepakt! VVK is in Den Haag op gesprek geweest met Laurentien en Thomas. Er wordt nog gekeken wat VVK kan doen maar in ieder geval gaat VVK iets doen!!
04-04-’17

Gemeente Nijmegen:

Dankzij Het Kinderlintje 2016 heeft VVK een gesprek gehad met burgemeester Bruls en Welmoed Barendsen van de gemeente Nijmegen. In verband met Nijmegen Green Capital 2018 komt er een samenwerking! Die wordt nu verder uitgewerkt.
30-03-’17

OrangeGas:

Via Immersive Impact Foundation kwam VVK terecht bij OrangeGas. Dit is een bedrijf dat duurzame autobrandstoffen verkoopt. VVK gaat samenwerken met OrangeGas om te bekijken hoe duurzaam rijden kan worden gestimuleerd.
03-03-’17

 

Hart van Nijmegen:

Visie Van Kinderen is ge√Įnterviewd¬†door het wijkblad Hart Van Nijmegen. Voor mensen die het blad niet hebben gekregen staat¬†hier het artikel. VVK wil heel Hart van Nijmegen bedanken. In het speciaal Roeland Loosen (schrijver van het stuk) en Els Baltjes (fotograaf). Ik voel mij heel vereerd!!!
19-02-’17

Afbeeldingsresultaat voor hart van nijmegen

Kinderlintje:

VVK heeft van de gemeente Nijmegen een kinderlintje gekregen. De kinderlintjes worden elk jaar uitgereikt aan kinderen die iets bijzonders hebben gedaan/meegemaakt. De gemeente vond het bijzonder dat je op zo’n jonge leeftijd (9 jaar) al een bedrijf hebt dat zich inzet voor een betere wereld.
30-11-’16

CliniClowns:

VVK is gevraagd door Immersive Impact Foundation om mee te denken met het maken van een virtuele wereld voor de CliniClowns.
19-09-’16

naamloos

20160919_153307

Café Weltschmerz:

Interview bij café Weltschmerz over mijn bedrijf en hoe een jonge ondernemer projecten van volwassenen aanpakt.
14-09-’16

afbeelding-weltschmerz